Ring Norrköping 011-475 00 80, Linköping 013-475 10 00 eller Västervik 0490-41 19 00 för mer information och beställning

Tankkort

Ett kort som tar dig längre

Egen tank är guld värd, men ibland behöver du kanske fylla på diesel utefter vägen? Tack vare vårt nya samarbete med EuroShell får du tillgång till drygt 125 Shell Truck-Dieselstationer i Sverige, plus ett supportnät som omfattar cirka 50 stationer.

Åker du utanför landets gränser finns det fler än 11 000 stationer i Europa som säljer Shells bränslen och tjänster.

Nu kan vi erbjuda 175 stationer… bara i Sverige.

Allt på ett kort
– det blir enklare så

Det ska vara enkelt att använda ett stationskort, både när det gäller tankning på olika stationer och hanteringen av dina fakturor. Med euroShell TruckDieselkort får du alltid tydlig och aktuell information om dina drivmedelskostnader. Dessutom kan du samla företagets alla fordon på en faktura. Det gör att du slipper lägga ner tid på onödig administration.

Effektivare momsredovisning och kontroll

Genom att samla bränsleinköpen för hela fordonsparken på en enda euro-
Shell-faktura blir det betydligt enklare att göra momsredovisningen. Momsen redovisas på ett dokument. En annan fördel med kortet är att du kan välja den kontroll- och säkerhetsnivå du önskar när det gäller hur dina chaufförer kan använda sina kort.

Full koll på bränsle-förbrukning och fordon

Det finns en rad smarta funktioner kopplade till euroShell TruckDiselkort som gör att du enkelt kan beräkna bränsleförbrukning och se hur fordonen körs. Väljer du exempelvis obligatorisk mätarställning vid varje drivmedelsköp får du full kontroll över fordonets förbrukning.

I kombination med den höga säkerhetsnivån som gäller för kortets betal- och faktureringstjänster är euroShell TruckDieselkort ett tryggt val för dig som kör långt både inom och utanför Sverige.

Kontoansökan / företag

  • inkl. riktnummer.
  • inkl. riktnummer.
  • Kort

  • +-
  • Övrig information

    Om du vill lägga till något extra i din ansökan
  • Kontovillkor

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SWEA ENERGI/QSTAR OIL

Norrköping: 011-475 00 80
Linköping: 013-475 10 00
Västervik: 0490-41 19 00

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng