Ring Norrköping 011-475 00 80, Linköping 013-475 10 00 eller Västervik 0490-41 19 00 för mer information och beställning

Tankkort

Supertankkortet som räcker xtra långt

Ett enklare sätt att hålla fordonsparken rullande.

Att hålla fordonsparken rullande på vägarna kräver en hel del energi.
Därför vill vi göra din arbetsdag lite enklare. Med TruXtop Supertankkort får du tillgång till Sveriges största stationsnät, enklare fakturahantering och lättillgänglig support. Det gör att du kan ha andra viktiga saker i tankarna.

Du kan använda ditt TruXtop Supertankkort på mer 600 tankstationer runt om i Sverige

Välkommen till Sveriges
kanske största stationsnät!

Truxtop är till för dig som kör långt, tungt och ofta är ute på vägarna.Vår affärsidé är att kunna erbjuda dig Sveriges största stationsnät för tyngre fordon. Dessutom vill vi göra vardagen lite enklare för dig som driver åkeri, speditionsföretag, bussbolag eller entreprenadverksamhet. Eller någon annan typ av verksamhet där tunga fordon …

Enkel administration, full överblick

Det ska vara enkelt att använda ett stationskort, både när det gäller tankning på olika stationer och hanteringen av dina fakturor. Med Truxtop stationskort får du tydlig och aktuell information om dina drivmedelskostnader. Dessutom kan du samla företagets alla fordon på en faktura. Du kommer säkert också att uppskatta de smarta funktioner som är kopplade till Truxtopkortet. Med hjälp av dessa kan du enkelt beräkna bränsleförbrukning, se hur fordonen körs och få full kontroll över varje fordons förbrukning.

Effektivare momshantering och säker användning

Även momsredovisningen blir enklare eftersom du kan samla bränsleinköpen för hela fordonsparken på en enda Truxtopfaktura. På så vis kan all moms redovisas på ett dokument. En annan fördel är att du kan välja den kontroll- och säkerhetsnivå du önskar när det gäller hur dina chaufförer kan använda sina kort.

Den höga säkerheten för betal- och faktureringstjänsterna gör det extra tryggt att använda Truxtopkortet.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng