Ring Norrköping 011-475 00 80, Linköping 013-475 10 00 eller Västervik 0490-41 19 00 för mer information och beställning

Om oss

Närheten till kunderna – vår framgångsfaktor

Nära kundrelationer, säkra och miljömedvetna leveranser och hög service. Det har gjort oss framgångsrika i energibranschen. Vi har lokala försäljningskontor, chaufförer med god lokalkännedom och ett rikstäckande transportnät. Allt för att kunna erbjuda nära och säkra leveranser – precis hur ofta och när du vill. Vi är stolta över att vara en av Sveriges största leverantörer av eldningsolja, diesel och smörjmedel.

Från lokal leverantör till rikstäckande

Swea Energi och Qstar Oil har haft ett nära samarbete sedan 2014. Den 1 februari 2016 slog vi ihop våra verksamheter och blev ett resursstarkt energiföretag under namnet Swea Energi/Qstar Oil. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder ännu bättre tillgänglighet och säkrare leveranser.

Storyn om Swea Energi & Qstar
Historien om Swea Energi började för 20 år sedan. Då handlade verksamheten om att leverera eldningsolja till villaägare och företag regionalt i Sverige. Idag har företaget en landsomfattande verksamhet med flera olika affärsområden. När Swea Energi tog över Shell Direct AB, dotterbolag till Svenska Shell, blev verksamheten rikstäckande och man började leverera eldningsolja till privatkunder och företag i nästan hela landet. 2009 fick Swea Energi också möjlighet att ta över Statoils och Norsk Hydros kunder inom samma segment och blev den största leverantören av eldningsolja och diesel i Sverige.

Qstar Oils moderbolag, Qstar, grundades 1999. Företaget levererade eldningsolja, diesel och smörjmedel till villaägare och företag lokalt i Östergötland. Under åren har man utökat det geografiska området till Norra Småland och Södermanlands län. Företaget har också breddat sin verksamhet med flera olika affärsområden, såsom pellets och gasol.

Swea i framtiden

Swea Energi ingår i den internationella koncernen DCC Group där energiförsörjning är en dominerande del av verksamheten. Det ger oss finansiell styrka och tillgång till den samlade kunskap som finns inom koncernen. Men oavsett hur vår verksamhet utvecklas i framtiden kommer den att bygga på närhet, personlig kontakt och säkra leveranser.
Swea Energi ingår i DCC Group, läs mer på www.dcc.ie
Swea Energi AB, organisationsnummer 556370-3205
Swea Energi Holding, organisationsnummer 556616-4520
Bankgiro OCR: 231-9242
Bankgiro ej OCR 351-5442 (förskottsbetalningar)

Säkra och miljömedvetna leveranser

Vi är angelägna om att alltid leverera miljöanpassat bränsle och vi ligger vi långt framme när det gäller bränslen, och smörjmedel, med hög andel förnyelsebart innehåll. Ett annat område som ligger oss varmt om hjärtat är säkra leveranser. Därför löper säkerhet som en röd tråd genom hela vår verksamhet och vi arbetar kontinuerligt med att förebygga eventuella risker och förbättra säkerheten. Allt för att din beställning ska levereras på ett tryggt och miljömedvetet sätt.

Driftsäkra helhetslösningar

I takt med att allt fler kunder uppskattar fördelarna med att få bränsle levererat direkt till sin egen tank, vill vi även erbjuda en driftsäker helhetslösning. Därför kan vi också förse dig med alla tänkbara typer av smörjmedel och fordonskemikalier. Och vårt nära samarbete med EuroShell ger dig tillgång till 125 Truckdieselstationer runt om i landet och drygt 11 000 i övriga Europa.

SWEA ENERGI/QSTAR OIL

Norrköping: 011-475 00 80
Linköping: 013-475 10 00
Västervik: 0490-41 19 00

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng