Ring Norrköping 011-475 00 80, Linköping 013-475 10 00 eller Västervik 0490-41 19 00 för mer information och beställning

Miljö & Kvalité

Klicka här för att läsa och ladda ner våra Produkt och säkerhetsdatablad

Ladda ner våra pdf:er

Ett prioriterat område: vår miljö

Vårt miljöarbete på vägen till dig

På Swea Energi/Qstar oil har vi som övergripande målsättning att miljömedvetenheten ska finnas med i allt vi gör – från administration till externa transporter. Våra kunder gör ett miljömedvetet val redan när de inleder ett samarbete med oss. Istället för att köra de där extra sträckorna till närmaste tankstation, för att tanka sina fordon, levererar vi bränslet direkt till kundens egen tank.

En viktig del av miljöarbetet är att minska koldioxidutsläppen från våra transporter. Bara genom att planera körningarna effektivare har körsträckan för våra tankbilar minskat med drygt 35 000 mil – det motsvarar närmare nio varv runt jorden.

Våra produkter har en helt avgörande funktion för att transporter ska rulla på vägarna, jordbruken ska ge skördar, fastigheter värmas upp och entreprenader kunna genomföras. Samtidigt gör våra produkter avtryck på miljön.

Därför är miljöarbetet ett av våra mest prioriterade områden tillsammans med verksamhetsmål, ekonomiska resultat och kvalitet. Det innebär att vi dagligen arbetar för att kunna erbjuda våra kunder mer miljöanpassade lösningar. Vi ligger exempelvis långt framme när det gäller bränslen med en hög andel förnyelsebart innehåll. Och vi anstränger oss för att allt fler av våra smörjmedel ska bli miljöanpassade – samtidigt som vi tar hand om våra kunders förbrukade olja.

SWEA ENERGI/QSTAR OIL

Norrköping: 011-475 00 80
Linköping: 013-475 10 00
Västervik: 0490-41 19 00

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng