Ring Norrköping 011-475 00 80, Linköping 013-475 10 00 eller Västervik 0490-41 19 00 för mer information och beställning

Kvalitet

Sweas syn på kvalitet

Vi på Swea Energi har en grundfilosofi när det gäller vårt kvalitetsarbete. Det vi gör vill vi alltid göra ännu lite bättre. Egentligen är det ganska enkelt; det handlar exempelvis om att hela tiden förbättra våra leveranser, skynda på utvecklingen av miljöanpassade bränslen och förfina våra rutiner för att säkerställa kvaliteten.

Vi arbetar dagligen för att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet som uppfyller våra kunders behov och förväntningar. För att leva upp till detta följer vi ett kvalitetstyrande system med rutiner, dokumentation, handlingsplaner, spårbarhet och utrymme för ständiga förbättringar. Det gör att vi kan arbeta på ett kvalitetssäkert sätt inom hela företaget.

Här är några saker som omfattas av vår kvalitetspolicy:

• Självklart är vi godkända enligt hållbarhetslagen och drivmedelslagen av Energimyndigheten.
• Full spårbarhet till alla de produkter som tillhandahålls av våra leverantörer.
• Vi är noga med rapportering av reklamationer och incidenter. På så sätt kan vi effektivt förbättra våra rutiner och höja kvaliteten i vår verksamhet.
• Rätt kompetens. Vår personal håller sig kontinuerligt uppdaterad om produkter, säkerhet och miljöfrågor.
• Det är viktigt att vi håller vad vi lovar, att vi är ärliga och upplevs som trovärdiga.

Vill du läsa mer om vårt arbete med miljö, kvalitet och säkerhet?

Ladda ner vår pdf

SWEA ENERGI/QSTAR OIL

Norrköping: 011-475 00 80
Linköping: 013-475 10 00
Västervik: 0490-41 19 00

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng